Ağu

20221-2022 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında çalışmalarımız devam ediyor.

Ağu

2021-2022 Eğitim-Öğreyim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kırulu Toplantısı Yapıldı.

Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 'Okulum Temiz' belgesi aldI.

Okul Müdürümüz Sevinç SARIKAYA Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj paylaştı.

Millî Eğitim Bakanlığı, öğrenci başarısını artırmak için öğretmenlere yönelik hazırlanan el kitabı serisinin ikincisini yayımladı. Geri Bildirim El Kitabı'nın ardından paylaşılan ikinci kitap, "Akran Öğreticiliği" başlığını taşıyor.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, TBMM Genel Kurulunda, bakanlığının 2021 yılı bütçe görüşmelerinde milletvekillerine hitap etti. Selçuk, "Milli Eğitim Bakanlığı olarak herkesin eğitim ve öğretime adil şartlar altında erişmesi; çağın gerektirdiği bilgi, beceri, tutum ve davranışı kazanması; millî ve evrensel değerleri içselleştirmesi; öğrenmeye açık, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmesi önceliklerimizdir. Kaliteli ve evrensel manada rekabet edebilir bir eğitim sistemi için adım adım yirmi otuz yıl sonrasını biçimlendiren politikalarla ilgili çalışmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin katılımıyla gerçekleşen törende, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, British Council ile Sabancı Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "English Together - İngilizce Öğretmenleri Mesleki Gelişim Eğitimi Tanıtım Programı"na katıldı. "Mesleki dayanışmayı, iş birliğini, örnek uygulama ve etkinlikleri içeren pratik ve işlevsel, kendimize özgü bir model ortaya koyduk." diyen Selçuk, projenin yayılımı için 23 ilde eğitimlerin başlatıldığını duyurdu. Ankara'da 19 ilçede 550 İngilizce öğretmeni ve 50 binden fazla öğrenciye ulaşılan ve pilot aşaması tamamlanan projenin tüm Türkiye'de yaygınlaştırılması ve üç yılda 37 bin İngilizce öğretmeni ve yaklaşık 16 milyon öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

Neden?

Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi...

Kayseri'ye 325 Tasarım Beceri Atölyesi Daha

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve Anadolu Üniversitesi'nin desteği ile yürütülen Özel Eğitim Öğretmenleri İçin Otizm Spektrum Bozukluğu Mesleki Gelişim Programı kamuoyuna tanıtıldı.

Okulumuzda Teknoloji Bağımlılığı Sunumu Yapıldı.