GİRESUN / MERKEZ - Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Öğrencilerimiz için zeka oyunları alanları oluşturduk.

Karnelerimizi dağıttık.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Akademik Takip Komisyonu faaliyetlerine başladı.

Ock

Giresun Valisi Sayın Enver Ünlü ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ertuğrul TOSUNOĞLU Bir Dizi İncelemelerde Bulunmak Üzere Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Ock

Öğrencilerimize salgınla mücadele kapsamında kovid 19 aşısı yapıldı.

Ara

Doğu Karadeniz Bölgesi Genç Kızlar A kategorisi bilek güreşi müsabakaları sonuçlandı.

Ara

Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında üçüncü olduk.

Ara

Okuyorum projesi kapsamında çalışmalarımız devam ediyor.

Ara

Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Kas

Öğrencilerimizde bilişsel olarak ahlaki değerleri geliştirmek amacıyla hayata geçirdiğimiz değerler eğitimi çalışmaları kapsamında okul duvarlaımızı süslemeye öğrencilerimize görsel tasarımlar sunmaya devam ediyoruz.

Kas

Sevgili Öğrenciler: Deneme sınavlarına neden giriyoruz sorularına vereceğimiz cevapla sizler için kendinizi sınavlara hazırlık noktasında tanımanız açısından oldukça önemlidir. Yapılan bu deneme sınavlarıyla sizleri girecek olduğunuz sınavlarda daha konsantre ve daha hazır olmanızı sağlamaktır.

Kas

Öğrencilerimiz Bilek Güreşi Müsabakalarından Madalyalarla Döndüler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmenleri toplantıda bir araya geldiler.

Ekm

Okulumuzda Kalite Takip Sistemi  etkinlikleri kapsamında "Kur'an-ı Kerimin ana konuları ve muhtevası ' konulu öğrencilerimize yönelik bir sunum yapılmıştır.