Okulumuzda 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Programı Düzenlendi.

HEDEF YKS projesi üst eğitim kurumlarını tanıtma faaaliyetleri kapsamında Giresun Üniversitesine bir gezi düzenledik.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Okulumuzda Düzenlediğimiz Badminton Turnuvası Sona Erdi

Okulumuz Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Giresunun Tarihi Yerlerini Ziyaret Ettileri

Okulumuz 10-A Sınıfı Öğrencileri Ramazan ayını uğurladılar.

Okulumuzda Kadir Gecesi Nedeni İle Bir Program Düzenlendi

Öğrencilerimizde razaman ayının manevi bilincini oluşturmak amacıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı, bunlardan biri de sınıf süslemesi oldu.

Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışmalarında Okul Takımımız Derece Aldı.

Okulumuz bugün gazeteci-yazar buluşması etkinlikleri kapsamında Gazeteci-Yazar Sayın Yusuf Kaplan'ı ağırladı.

Neden İmam Hatipli Olmalıyız ?

Okulumuzun bünyesinde bulunan anasıfı öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte huzurevini ziyaret ettiler.

Bu gün 18 mart. Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü.

Okulumuzda Düzenlenen Badminton Turnuvasında Grup Maçları Devam Ediyor.

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Münasebeti Nedeniyle 'unutma Türk Korkma Diye Başlıyor Senin Marşın' Adlı Bir Kutlama Programı Düzenledik.

Okulumuzda Ramazan Ayı Dolayısıyla Faaliyetler Başladı. Bu Kapsamda Bu Gün Öğle Namazını Öğrencilerimizle Beraber Kıldık.