T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / MERKEZ - Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS Kariyer Günleri Çalışmaları- Söyleşi-8 Mart

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Hedef YKS Projesi-Kariyer Günleri Kapsamında Okulumuzda Bir Söyleşi Düzenlendi.

Bu gün 8 Mart  'Dünya Kadınlar Günü' öncelikle Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak  tüm dünya kadınlarının gününü kutlarız. Okulumuz Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde günün anlam ve önemine binaen Hedef YKS Projesi-Kariyer Günleri kapsamındabir söyleşi programı düzenlendi.  8 Mart Dünya Kadınlar Günü programımız okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi. 

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Söyleşi programımızın moderatörlüğünü okul rehber öğretmenimiz Sayın Elif BOZAT yaptı. Programa konuşmacı olarak Giresun Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı Doçent Doktor Şebnem ALANYA TOSUN ve Jandarma Teğmen Sayın Aslı YILMAZ katıldı.

Söyleşi programı moderatörün açılış konuşması ve katılımcı sunumlarından sonra katılımcıların mesleklerine giden yolu anlatmalarından sonra soru cevap şeklinde devam etti. Programa katkılarından dolayı Giresun Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı Doçent Doktor Şebnem ALANYA TOSUN'a ve Jandarma Teğmen Sayın Aslı YILMAZ'a teşekkür eder, bir kez daha Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun dileklerimizi sunuyoruz. 

08-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 11:36 - Görüntülenme: 131
  Beğen | 20  kişi beğendi