Hatim Programımız Tamamlandı

Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak düzenlemiş olduğumuz Hatim etkinliğimiz tamamlanmıştır.

Kurtuluş Savaşımızda, Çanakkale Savaşımızda, Doğu Anadolu Bölgesinde ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde teror örgütü pkk ile çarpışırken şehit olan askerlerimiz için son olarak ise 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatan müdafası uğruna canlarından olan aziz şehitlerimizin hatırasını diri tutmak için okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla tüm şehitlerimize itafen hatim etkinliği düzenledik. Düzenlemiş olduğumuz hatim etkinliğimize okulumuzun öğretmenleri katılmıştır. Hatim duamız ise okulumuzun konferns salonunda Giresun İmam Hatip Ortaokulu Din kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sayın Hatice Algül AYBAR tarafından yapıldı. Hatim duasına iştirak eden tüm personelimize teşekkür ederken bu vesile ile tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyoruz.

22-03-202222-03-2022

Yayın: 22.03.2022 - Güncelleme: 22.03.2022 13:15 - Görüntülenme: 390