T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / MERKEZ - Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü 'Kariyerinde Karizmatik Kadınlar' Söyleşi Programı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Okulumuzda 'Kariyerinde Karizmatik Kadınlar' Adlı Bir Söyleşi Programı Düzenlendi.

Bu gün 8 Mart  'Dünya Kadınlar Günü' öncelikle Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak  tüm dünya kadınlarının gününü kutlarız. Okulumuz Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde günün anlam ve önemine binaen 'Kariyerinde Karizmatik Kadınlar' adlı bir söyleşi programı düzenlendi. 'Kariyerinde Karizmatik Kadınlar' adlı 8 mart dünya kadınlar günü söyleşi programımız okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi. 

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ' Kariyerinde Karizmatik Kadınlar' adlı söyleşi programımızın moderatörlüğünü okul rehber öğretmenimiz Sayın Elif BOZAT yaptı. Programa konuşmacı olarak Giresun Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı Doçent Doktor Şebnem ALANYA TOSUN ve Jandarma Teğmen Sayın Aslı YILMAZ katıldı.

Söyleşi programı moderatörün açılış konuşması ile başladı. Devamında ise moderatörümüz tarafından katılımcıların kariyerleri hakkında kısa bilgiler verildi. Programın devamında ise katılımcıların mesleklerine giden yolu anlatmaları ile devam etti. Son olarak programımız soru-cevap şeklinde noktalandı.

Kariyerinde Karizmatik Kadınlar' adlı söyleşi programımız öğretmenler odasında okul yönetimimiz tarafından kesilen pasta ve beraberinde bayan öğretmenlerimize dağıtılan karanfillerle sona erdi.

Programa katkılarından dolayı Giresun Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı Doçent Doktor Şebnem ALANYA TOSUN'a ve Jandarma Teğmen Sayın Aslı YILMAZ'a teşekkür eder, bir kez daha Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun dileklerimizi sunarız. 

08-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 14:04 - Görüntülenme: 166
  Beğen | 25  kişi beğendi