Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
Teyyaredüzü Mahallesi Şehit Tuğ General Bahtiyar Aydın Caddesi Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Blok No 54 İç Kapı No 1 Posta Kodu 28200 Merkez/GİRESUN
Vizyon
Toplumun Dini Değerlerine Vakıf, İnsanlığın İlmi Gelişimine Katkı Sağlayan Etkin ve Saygın Gençler Yetiştirmek.
Misyon
Mensup Olduğu Toplumun Müreffeh Seviyesini Artırmak amacıyla, İslam Dininin Temel kaynaklarına Dayalı Bilgi Birikimiyle, Toplumun Sorunlarına Çözüm Üretebilen Ahlaklı ve Kültürlü Fertler Yetiştirmektir.
Bilek güreşi Türkiye dördüncülüğü
08.40-15.50
İngilizce-Arapça
Ulaşım
Giresun Merkezde bulanan okul binamıza şehir içi dolmuşları ile de ulaşım sağlayabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Teyyaredüzü, Şht. Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Cd. No: 54, 28100 Giresun Merkez/Giresun
GİRESUN / Merkez
Sınavsız Öğrenci Alan Okuldur.
Sportif Etkinlikler
Takım sporları ( Hentbol, masa tenisi) ve bireysel sporlarda (bilek güreşi, zeka oyunları) okul sporlarına katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
"Değerler Eğitiminde Matematik" Projesi- (2023 TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Değerler Eğitimi Kategorisi Samsun Bölge 5.si)
Okuyorum Projesi - Temiz Sınıf Temiz Okul Projesi