Pansiyon Kayıt Evrakları

PANSİYON MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. Aile geçim durumunu gösterir belge. (Ek –1)(Parasız yatılı olarak pansiyonda kalmak isteyen öğrencinin, ailesinin maddi durumunu gösterir beyanname. Ailenin 2021 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 2022 Mali Yılı için tespit edilen 32.840,00 (OtuzİkiBinSekizYüzKırk) TL'yi geçmemesi gerekir. Aile gelirinin tespitinde ailenin 2021 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır.

2. Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığına dair resmi sağlık kuruluşlarından alınacak sağlık raporu.

3. Baba çalışıyorsa maaş durumu gösterir kurum amirince onaylı belge.

4. Anne çalışıyorsa maaş durumunu gösterir kurum amirince onaylı belge.

5. Babaya ait iş yeri varsa vergi levhası. ( Okulda fotokopisi alınacak)

6. Anneye ait iş yeri varsa vergi levhası. ( Okulda fotokopisi alınacak)

7.Bir önceki ders yılında okul değiştirme cezası almadığına dair mezun olduğu okuldan alınacak resmi yazı

OKULUMUZDAN ALINACAK BELGELER

1. Parasız Yatılılık Müracaat Dilekçesi

2. Ek-1 Formu(boş)

3. Veli izin muvafakat belgesi

4. Taahhütname

5. Pansiyon İdaresi- Veli- Öğrenci Sözleşmesi

6. Aile Nüfus Kayıt Örneği (Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği) e Devletten de alınabilir.

E okul üzerinden yapılan pansiyon başvuruları, kayıt için gerekli evraklar pansiyon idaresine eksiksiz teslim edilmeden önce onaylanmayacaktır.

Yayın: 22.06.2023 - Güncelleme: 30.06.2023 10:56 - Görüntülenme: 149