Hedef YKS

HEDEF YKS projesi üst eğitim kurumlarını tanıtma faaaliyetleri kapsamında Giresun Üniversitesine bir gezi düzenledik.

Mesleki rehberlik kapsamında ,  YÖK ATLAS uygulaması merkezli tercih danışmanlığı faaliyetleri yapıldı.

Kariyer Günleri Etkinlikleri Kapsamında Okulumuz Gazeteci-Yazar Sayın Yusuf KAPLAN'ı  Ağırladı.

Hedef YKS Projesi Kapsamında 2. Dönem Ara Tatil Kamp Programı Hazırlanmıştır.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Hedef YKS Projesi-Kariyer Günleri Kapsamında Okulumuzda Bir Söyleşi Düzenlendi.

Kariyer Günleri Etkinlikleri Kapsamında Okulumuz Giresun Belediye Başkanını Ağırladı.

Giresun İmam Hatip okullarında görev yapan Hedef YKS koordinatörleri ile İl bazlı Hedef YKS zümre kurulu toplantısı yapıldı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı HEDEF YKS Projesi kapsamında 2024 (YKS) Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına başvuru süreci tanıtımı yapıldı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı HEDEF YKS Projesi Deneme Sınav Değerlendirme Analizleri Velilerimizle Paylaşıldı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı HEDEF YKS Projesi kapsamından 12. Sınıf öğrencilerimize Milli Savunma Üniversitesi tanıtımı yapıldı.

HEDEF YKS Projesi Kış Kampı Raporu Hazırlanmıştır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı HEDEF YKS Projesi kapsamında 11. Sınıf öğrencilerimiz için Hedef YKS Üniversite Hazırlık çalışmaları yapılmıştır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı HEDEF YKS Projesi Kapsamında Okulumuzda Etkili Ders Çalışma Yöntemleri ve Etkili Motivasyon Konulu Sunum Yapıldı.

HEDEF YKS projesi kapsamında ara tatil, şubat tatili kamp programı yapıldı.

HEDEF YKS Projesi kapsamında Dr Ebru CEYLAN katıldı.