2. Donem 1. Ortak Sınav Tarihleri Açıklanmıştır.

Ock

2023- 2024 Eğitim- Öğretim yılında okulumuz "Fotoğrafçılık Kulübü" tarafından organize edilen fotoğraf yarışmasının ikincisi yapıldı. "CAMİ" temalı yapılan yarışmada;

5-A Sınıfı öğrencisi Sahra DARAMA ortaokul öğrencileri birincisi,

11-B Sınıfı öğrencisi Özlem KANGAL lise öğrencileri birincisi oldu.

Birinci olan öğrencilere Okul Müdürümüz Ömer HAKYEMEZ tarafından sinema bileti hediye edildi.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, birinci olan öğrencilerimizi kutlarız.

Okulumuz Fotoğrafçlılık Kulübü tarafından organize edilen fotoğaf yarışmalarının ikincisi için son başvuru: 29 Aralık 2023

Kas

Giresun "Genç Muhafızlar" Hafızlık Yarışması İHO ve İHL kız öğrencileri arasında okulumuzda yapılacaktır.

Kas

7 Kasım Salı günü okulumuz konferans salonunda saat 11:00'de "Genç Nida Kuran-ı Kerim Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması" yapılacaktır.

Katılmak isteyen öğrencilerimiz isimlerini 10/ B sınıfından Zekiye Gökçen Hakyemez’e yazdırabilirler.

Değerli Velilerimiz,

Öğrencilerimizin kariyer planlamalarını yapmak, durumlarını değerlendirmek, geleceğe dair eğitim süreçlerine katkı sunmak üzere siz sayın velilerimizle toplantı planladık.

Her bir öğrenci velimizin katılımı bizim için önemlidir.

Ekm

Ortak sınavların hangi tarihlerde ve nasıl yapılacağına ilişkin bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

2023 Yılının ekim ayına ait günlük yemek tablosu için TIKLAYINIZ

Eylül Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi Açıklanmıştır.

2023 Yılı Haziran Ayı Sorumluluk Sınav Duyurusudur.

Siz değerli öğrencilerimizi aramızda görmek istiyoruz.

Hedef 2023 YKS Projesi Kapsamında Yaz Kampı Planlanmıştır.

FINDIK DİBİ SAZICIK

SULAR AKAR AZICIK

BEN YARİME GÜL DEMEM

GÜLÜN ÖMRÜ AZICIK