Neden İmam Hatipli Olmalıyız ?

Okulumuzun bünyesinde bulunan anasıfı öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte huzurevini ziyaret ettiler.

Bu gün 18 mart. Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü.

Okulumuzda Düzenlenen Badminton Turnuvasında Grup Maçları Devam Ediyor.

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Münasebeti Nedeniyle 'unutma Türk Korkma Diye Başlıyor Senin Marşın' Adlı Bir Kutlama Programı Düzenledik.

Okulumuzda Ramazan Ayı Dolayısıyla Faaliyetler Başladı. Bu Kapsamda Bu Gün Öğle Namazını Öğrencilerimizle Beraber Kıldık.

Okulumuzda Düzenlenen Badminton Turnuvası Başladı.

Okulumuzda Ramazan Ayı Dolayısıyla Faaliyetler Başladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Okulumuzda 'Kariyerinde Karizmatik Kadınlar' Adlı Bir Söyleşi Programı Düzenlendi.

Kariyer Günleri Etkinlikleri Kapsamında Okulumuz Giresun Belediye Başkanını Ağırladı.

Kariyer Günleri Etkinlikleri Kapsamında Giresun Belediye Başkanı Sayın Aytekin ŞENLİKOĞLU öğrencilerimizle buluşuyor.

Okulumuzda beraat kandili programı düzenlend.

Okulumuz Tübitak Yarışmalarında Finale Kaldı

Ock

Giresun 19 Eylül Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen Okullar Arası Genç Kızlar A Kategorisinde yarışmalara katılan okulumuzun 11-B sınıfı öğrencilerinden Şeymanur ŞEN yapılan müsabakalarda sol kolda il üçüncülüğü derecesi almıştır.

Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, eğitim ve kültür alanındaki yenilikleri takip etmek ve başarılı okul projelerine destek sağlamak amacıyla 5 Ocak 2024 Cuma günü okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.