E-okul Sistemiyle Veliye Bildirim Dönemi

Türkiye'nin en çok kullanılan mobil uygulamalarından olan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi yenilendi. Uygulamaya, velilere bildirim gönderme özelliği kazandırıldı.

Yaklaşık 50 milyon mobil cihaza kurulu e-Okul uygulamasının, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yenilenen versiyonu hizmete girdi. Tüm velilere ücretsiz olarak sunulan hizmet, bir öğrencinin okula kaydından başlayarak mezuniyetine kadar olan tüm sürece ilişkin bilgileri içeriyor. Mobil uygulama üzerinden e-karne, yazılı ortalamaları, not, nakil, devamsızlık, merkezi sınav, takdir, teşekkür gibi alınan belgeler, haftalık ders programı bilgilerine kolayca ulaşılabiliyor.

Devamı İçin TIKLAYINIZ!

Yayın: 21.11.2019 - Güncelleme: 21.11.2019 19:12 - Görüntülenme: 320
Kaynak: http://www.meb.gov.tr/eokulsistemiyleveliyebildirimdonemi/haber/19717/tr